0.-3. klasse

Dyrene fra Fjord&Bælt

0-21Har en søstjerne øjne og ører? Hvorfor har krabben øjne på stilke? Hvorfor er en fladfisk slimet? Hvis dine elever skal introduceres til dyrelivet i havet, så er Dyrene fra Fjord&Bælt det perfekte forløb at vælge. Via interaktioner med levende dyr, rørebassiner, filmklip, skeletdele og andre rekvisitter stifter eleverne bekendtskab med nogle af havets beboere og lærer om deres levevis. Eleverne får lov til at røre ved dyrene og lærer at håndtere dem sammen med en formidler, der glædeligt vil besvare de spørgsmål, der dukker op undervejs.

Varighed: 45 min.
Pris: 460 kr.
Hertil kommer entré på 40 kr. pr. elev/lærer.

 

Krabber

0-22 Tør du give hånd til en krabbe? Hvordan fanger du din egen krabbe? Hvorfor er en krabbe hård udenpå? Hvor mange tissemænd har en hankrabbe? Hvad bruger krabben klosaksene til? Strandkrabben er nok et af de mest fremmedartede dyr, børn kan møde i den danske natur. En krabbe er på én gang skræmmende og fascinerende. Rolig nærkontakt med en krabbe, under kyndig vejledning, kan betyde at et barns frygt for de ti benede væsener mindskes eller forsvinder. Gennem krabbefangst, føle-/røreaktiviteter og observationer af levende krabber kommer eleverne helt tæt på Strandkrabben, og en ny verden åbner sig for dem. En verden, hvor skelettet sidder uden på musklerne, en enkelt hun får tusindvis af unger, og slåskampe undgås ved simple beregninger. De aspekter af krabbens liv, som ikke direkte kan observeres på de levende dyr, illustreres ved hjælp af film og leg.

Varighed: 45 min.
Pris: 460 kr.
Hertil kommer entré på 40 kr. pr. elev/lærer.

 

Specialarrangementer

0-23 Skal du lave et arrangement med 200 børn? Eller vil du gerne have undervisning på noget specielt, som du ikke lige kan finde i vores faste tilbud? På Fjord&Bælt kan vi lave arrangementer for flere hundrede børn, hvor vi sammen med dig, strikker et forløb sammen. Vi kan også undervise i andre emner, end det der lige står på hjemmesiden, så hvis du lige står med en idé, så kontakt os endelig.