Daginstitutioner

Krible Krable

thumb Daginst1 Hvordan føles en fladfisk? Hvor mange arme har en søstjerne? Tør du give hånd til en krabbe? Krible krable er forløbet for de mindste, hvor børnene får mulighed for at få våde fingre og komme tæt på havdyrene. Vi arbejder ved mindre rørebassiner, hvor børnene, under kyndig vejledning, får instruktioner om hvordan, de kan røre og holde de levende dyr på en hensigtsmæssig måde. Vi introducerer dyrene og sætter navn på de mest almindelige arter som f.eks. strandkrabbe, søstjerne og rødspætte. Der er god tid til fordybelse, fascination og flytning af børnenes personlige grænser. Formålet med forløbet er, at give børnene en god oplevelse med de levende dyr, hvilket kan være med til at danne grundlag for en dybere naturforståelse.

Varighed: 45 minutter.
Pris: 460 kr.
Hertil kommer entré på 40 kr. pr. barn/pædagog.

 

Hvad finder jeg på stranden?

Dagstit2 En snegl, en tangloppe, et krabbeskjold, en muslingeskal eller noget opskyllet tang. Man kan finde mange ting på stranden. Sammen er vi tingfindere på en strand tæt på jer, og finder ud af, hvad vi har fundet. Dette forløb kan foregå på en hvilken som helst strand. Formidleren fra Fjord&Bælt medbringer sig selv, sin viden og gode historier om de ting, man kan finde på en strand. Børnene samler selv de ting ind, som de synes er sjove, ulækre eller spændende og får svar på, hvad det er, de har fundet. Et praktisk anlagt forløb, som er perfekt til videre arbejde hjemme i institutionen. F.eks. ved at hjembringe de mest egnede genstande til kreativt værksted.

Varighed: Minimum 2 timer.
Pris: 1.000 kr. i timen + kørsel (statens takster).

 

Specielarrangement

Daginst2 Skal du lave et arrangement med 200 børn? Eller vil du gerne have undervisning på noget specielt, som du ikke lige kan finde i vores faste tilbud? På Fjord&Bælt kan vi lave arrangementer for flere hundrede børn, hvor vi sammen med dig, strikker et forløb sammen. Vi kan også undervise i andre emner, end det der lige står på hjemmesiden, så hvis du lige står med en idé, så kontakt os endelig.