Fjord&Bælt skoletjeneste - ring og book et skoleforløb

Fjord&Bælts skoletjeneste

Fjord&Bælt har en af Fyns største skoletjenester, hvor vi underviser børn og unge på alle niveauer. Skoletjenesten er et aktivt formidlingscenter, hvor biologer og naturvejledere tilbyder en bred vifte af spændende naturoplevelser, både på Fjord&Bælt og ude i naturen. Undervisningen er en blanding af aktiviteter, praktiske øvelser og demonstrationer.

Priser, varighed mv. tilpasses jeres behov. Derfor er prissætning i de undervisningsforløb, som er beskrevet her vejledende.

Fjord&Bælt er støttet af Ministeriet for børn, undervisning og ligestilling under ordningen for Videnspædagogiske aktivitetscentre (VPAC), som støtter alternativ og supplerende formidling af vanskeligt tilgængelige fænomener, og som bygger på vidensformidling via publikums aktive deltagelse. Her får børn og voksne viden og indsigt i natur, historie og videnskab gennem lærerige, praktisk orienterede og udfordrende aktiviteter for alle sanser. Der er 16 VPAC’ere.

Skal du have børnene med til stranden? Eller har I tema om havet, og skal bruge nogle gode historier om dyr og planter i havet og ved kysten? Så har vi samlet nogle af vores historier i denne pdf.

Vi har sammensat et bredt udbud af undervisningsemner, der er forankret i formidlernes fortællinger og elevernes egne aktiviteter. Samtlige undervisningsemner tilrettelægges efter klassetrin og niveau, så skoletjenesten giver oplevelser og indsigt til alle fra børnehave til gymnasium. Undervisningsforløbene er inddelt på følgende klassetrin:

 

Daginstitutioner

 

0-3 klasse

 

4-6 klasse

 

7-10 klasse

 

Gymnasier

 

 

Se vores samlede undervisningskatalog for 2018 her

Skoletjenesten tilbyder desuden en række arrangementer rettet mod specialklasser, lærere, studerende og private.

Bemærk! Det er lærernes/pædagogernes ansvar at holde øje med elevernes adfærd under besøget.

Det er muligt for skoleklasser at starte besøget på Fjord&Bælt kl. 9.

Vi tilbyder også mobil formidling, hvor vi eks. med vores formidlingstrailer eller bassiner med krabber, fisk og vand kan afholde mange forskellige undervisningstilbud ud af huset. Priser ved disse forløb er vejledende på Fyn. Ved forløb udenfor Fyn, kontakt da venligst bookingen på T: 2488 6206

Se mere om klassetrin m.m. under

Fjord&Bælt i din børnehave

 

Fjord&Bælt på din skole

 

Fjord&Bælt ligger i hjertet af fiskerbyen Kerteminde, midt mellem hav og fjord. Det giver fantastiske muligheder for at give en nærværende formidling af livet i havet, når skoletjenestens medarbejdere bringer dig helt tæt på havets dyr og planter i vores skolestue, i udstillingerne, ved akvarierne, i undervandstunnelen eller ude i det omgivende fjord- og bæltmiljø.