Fjord&Bælt er en del af Hjertestarterdagen

Mandag den 16. oktober er Fjord&Bælt en del af den landsdækkende Hjertestarterdag, som har til formål at sætte genoplivning på dagsorden i Danmark.

Hjertestarterdagen er et initiativ fra EU-parlamentet, som afholdes for femte gang i Danmark af Dansk Råd for Genoplivning og TrygFonden. Hjertestarterdagen minder danskerne om, at det er vigtigt at træde til, hvis de er vidne til et hjertestop, så flere overlever hjertestop uden for et hospital i Danmark. Med temaet ”Foreningsdanmark træder til” har Hjertestarterdagen i år særligt fokus på at inddrage Danmarks mangeartede frivillige foreninger og aktører i arbejdet for, at flere overlever hjertestop.

Fjord&Bælt tager del i initiativet, og markerer den første dag i efterårsferien - Hjertestarterdagen med besøg fra en førstehjælpsinstruktør kl. 13:30-15:30. Han vil demonstrere hjerte-lungeredning samt genoplivning med hjertestarter. Alle vil kunne komme og prøve, mens han guider gæsterne igennem processen. Der vil selvfølgelig også være mulighed for at få masser af råd og vejledning.