Protektor H.K.H. Prins Joachim

P Prins1Siden Fjord&Bælts åbning i 1997 har H.K.H. Prins Joachim været protektor for stedet. Foruden åbningen i 1997 har Prins Joachim besøgt Fjord&Bælt 2 gange. Første gang til centerets 10 års jubilæum i 2007 og senest til åbning af udstillingen Oceaner af lyd i februar 2013.

Foruden de nævnte officielle besøg har Fjord&Bælt også haft glæden af Prins Nicolai og Prins Felix, som besøgte centeret med deres barnepige i forbindelse med at Prins Joachim havde et offentligt arrangement i nærheden.

Prins Joachim kaster, som protektor, glans over Fjord&Bælt og giver stedet og hele Kerteminde et kæmpe løft, hver gang han er på besøg. Der kommer altid mange mennesker, når han er der og alle gør deres yderste for at få stedet til at fremstå bedst muligt. Et besøg af Prins Joachim er altid en glædelig begivenhed og de ansatte, borgere og andre gæster taler begejstret om besøget længe efter. 

H.K.H. Prins Joachim er en person med mange fantastiske egenskaber og kompetencer. En af dem er hans store interesse for dyr, som han tydeligt giver udtryk for, når han besøger Fjord&Bælt. To gange har han, sammen med en dyretræner, været helt nede at fodre og klappe marsvinene. Den ene gang havde han endda en arm i gips, hvilket dog ikke forhindrede ham i at deltage. Han stiller altid interesserede spørgsmål og lytter fornøjet. Han kunne senest huske, at han ved centerets åbning havde sat en stenbider ud i et bassin. Det imponerede os at han havde lagt mærke til og kunne huske, hvilken fisk det var, og det viser hans ægte interesse.

På Fjord&Bælt ser vi altid frem til et arrangement, der kunne give lejlighed til endnu engang at invitere Prins Joachim. En protektor vi er stolte over, og har stor glæde af.