Unikt tilbud til børn i den sidste uge af sommerferien

SOMMERSJOV SOMMERSKOLE I KERTEMINDE Uge 32

 

NYE VENNER OG MASSER AF OPLEVELSER VENTER!

Når sommerferien går på hæld, og skolen lurer lige om hjørnet, kan det være svært at bestemme hvad man skal bruge sin sidste sommerferieuge på. Især hvis mor og far allerede er begyndt at arbejde igen!

Men i Kerteminde er der masser at lave. I úge 32 vil der være Sommersjov Sommerskole i fem dage på fem forskellige steder i byen. Mange oplevelser og nye venner venter!

Fem kulturinstitutioner inden Kerteminde Kommune: Fjord&Bælt, Anexet v. Lundsgaards, Ladby Museet, Johannes Larsen Museet og Kerteminde Bibliotekerne er i år gået sammen med Visit Kerteminde om at lave et helt unikt sommerskoletilbud med sponsorstøtte fra Kerteminde Cityforening. Tilbuddet foregår i Kerteminde i uge 32, og henvender sig til sommerferieramte børn i alderen 9-11 år.

Hver dag i ugen fra klokken 8.00-15.00 vil børnene blive taget med på sjove aktiviteter på en af de fem steder.

Det bliver en helt unik uge med dedikerede formidlere og guider, der tager en med på eventyr i så forskellige grene af de kulturelle tilbud i Kertemindeområdet. Man kan både få masser af natur og fysisk udfoldelse ind under huden, kulturhistorie og indblik i vores fælles fortid, samtidigt med at man får mulighed for at udforske sine mere kreative evner på forskellig vis.

Sommerskolen udbydes til børn i alderen 9-11 og, og der er plads til 25 deltagere.

Se det samlede program for Sommersjov Sommerskole og tilmeld dit barn på www.visitkerteminde.dk/sommerskole