Snorkling

TN3 Få den ultimative Fjord&Bælt-oplevelse og kom med biologen på opdagelse under havoverfladen. Hvor mange forskellige fisk, kan vi se? Først introduceres i til, hvad det er, vi kan komme til at se, og får en grundig instruktion i, hvordan man snorkler. Herefter ifører vi os udstyret og tager ud i det blå. Fjord&Bælt har våddragter, masker, snorkler og finner, så det eneste I skal medbringe er badetøj, håndklæde og nysgerrighed.

Praktiske oplysninger:

Varighed: 2½ time.
Pris: 300 kr. pr. person, dog minimum 2.000 kr.
Antal deltagere: max. 10 personer ad gangen.
Bemærkninger: Kan kun bookes fra 1. maj til 30. september. Turen kan aflyses eller ændres i tilfælde af dårligt vejr. Lokaliteten afhænger af vejr – og strømforhold. Ikke egnet til gangbesværede eller børn under 10 år.
Skal bookes min. en uge før.

Bådtur

TN2 Tag med biologen på en tur på havet. Få historierne om livet ved Kerteminde, om dyrene og det miljø, de lever i. Hvis vi er heldige, kan vi også se marsvinene boltre sig i Kerteminde Bugt. Vi sejler ind i Kerteminde Fjord og ud i Storebælt, hvor vi opsøger de gode historier om livet over og under vandoverfladen.

Praktiske oplysninger:

Varighed: 2 timer.
Pris: 150 kr. pr. person, dog minimum 1.600 kr.
Antal deltagere: Max. 12 personer ad gangen.
Bemærkninger: Kan kun bookes fra 1. maj til 30. september. Turen kan aflyses eller ændres i tilfælde af dårligt vejr. Ikke egnet til gangbesværede eller helt små børn.
Skal bookes min. en uge før.

Mågefodring

TN1 Hvorfor larmer måger? Hvordan kan det være, at måger dukker op af det blå, så snart der er mad? Hvad er de i det hele taget for nogen skabninger? Kertemindes måger er næsten altid sultne. Vær med til at lave madpakker til mågerne, og kom med biologen ud på havnen og fodr dem. Undervejs fortælles om mågernes fascinerende liv.

Praktiske oplysninger:

Varighed: 45 minutter.
Pris: Hverdage kl. 9.00-16.00: 500 kr.
Aften, weekend, ferier/helligdage: 1.000 kr.
Skal bookes senest dagen før.