"Skyd på Naturen"

Helt frem til 29. april kan du indsende dine bedste naturfotos med alt fra landskaber til planter og dyrelivet og være med i konkurrencen "Skyd på Naturen".

Her kan du se nogle af de mange flotte billeder I har sendt ind.

 

Vinderbilleder

 

 

UGE 14, Hvinand: Vinderen af den første uges etape i fotokonkurrencen ”Skyd på Naturen” blev dette fantastiske foto af en hvinand i flugt over vandoverfladen. - Hvinanden er efter min mening en af vores flotteste ænder. En hurtig og meget nervøs and, forklarer Keld Skytte Petersen fra Otterup, der er fotografen bag ugens vinderbillede.

 

UGE 15, Flagspætte: Vinderen af den 2. uges etape i fotokonkurrencen ”Skyd på Naturen” blev dette vidunderlige billede af en stor flagspætte taget af Michael Søndergaard Nielsen.

 

UGE 16, Øresvin: Lasse Hjort har taget ugens vinderbillede af øresvinet Delle som, efter mere end to år stadig huserer i Svendborgsund.

 

UGE 17, Caprella: Det er HP Ølgaard, der har taget dette smukke billede af en Caprella på jagt i Lillebælt, som er ugens vinder i fotokonkurrencen ”Skyd på Naturen”. Man får en vild oplevelse af de farver og former, som findes i havet. Også selvom det umiddelbart kan se lidt gråt og tris ud på vores breddegrader.

 

 

 

Se flotte billeder fra uge 14 i konkurrencen:

 

 

 

 

 

Se flotte billeder fra uge 15 i konkurrencen:

 

 

 

 

 

Se flotte billeder fra uge 16 i konkurrencen:

 

 

 

 

 

 

Se flotte billeder fra uge 17 i konkurrencen: