STØT FJORD&BÆLT

Som mange andre af landets kulturinstitutioner er også Fjord&Bælt ramt hårdt økonomisk på grund af Corona- krisen.

Vi har lukket, mange medarbejdere er sendt hjem og vi kan ikke få besøg af alle vores skønne gæster.

Vi har derfor stort brug for DIN hjælp!

STØT FJORD&BÆLT

Fjord&Bælt har naturligvis lukket på grund af Corona-krisen. Og så alligevel ikke helt! For ligesom i zoologiske haver har vi levende dyr på centret. Først og fremmest sæler og marsvin, som hjælper forskerne med at forstå og forbedre livet for de vilde dyr i havet omkring os - men også fisk og mange andre dyr der indgår i formidlingen omkring dyr og deres levevilkår i de danske farvande.

Dyrene skal selvfølgelig passes helt som normalt. Og dyrene skal trænes hver dag. Det er dyrenes velfærd og den daglige træning, som gør forskningen mulig. Derfor er der heller ikke sendt helt så mange hjem på Fjord&Bælt som på andre arbejdspladser. Det gør selvfølgelig at vi er presset økonomisk og det vil vi være i en længere periode - også efter at vi igen kan åbne for gæsterne.

Vi sætter stor pris på din donation - uanset størrelse!

Du kan støtte Fjord&Bælt her:
Mobile Pay: 280294 - skriv "Donation" i bemærkningsfeltet
Fynske Bank konto: 3596 90 600 58 307 - skriv "navn" og "Donation" i bemærkningsfeltet

Hvis du ønsker at trække beløbet fra på selvangivelsen skal Fjord&Bælt indberette dit cpr. nummer til SKAT og fradrag på selvangivelsen vil herefter automatisk fremgå af din årsopgørelse fra SKAT.

Hvis du ønsker at få fradrag for donationen skal du derfor oplyse dit navn og personnummer til Fjord&Bælt. (CVR.nr. for selskaber). Du kan indtaste dine informationer i formularen herunder hvorefter du vil modtage en bekræftelse.