COVID-19

Vi har fokus på din sikkerhed, når du besøger Fjord&Bælt.

Derfor er der udfærdiget retningslinjer for at dit besøg kan

foregå så trygt og sikkert som muligt. Du kan læse om de

forskellige retningslinjer her.

Kære Gæst

Vi har gjort os umage for at dit besøg på Fjord&Bælt kan foregå så trygt og sikkert som muligt. Vi har derfor sørget for, at der kan købes mundbind i indgangen samt at der er håndsprit tilgængeligt mange steder på centret.

Fra TORSDAG D. 29.10.2020 er det påkrævet, at alle personer på 12 år og derover, bærer mundbind når de færdes på Fjord&Bælt. Sidder du ned kan mundbindet tages af.

Nogle steder vil du opleve, at der er ”ensrettet”. På den måde undgår I at komme for tæt på hinanden, når der er en smal passage.

For at passe bedst muligt på hinanden har vi begrænset antallet af besøgende på en gang, til et mindre antal end det vi godt må være på Fjord&Bælt.

Er du i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med covid-19, skal du passe på dig selv og udvise stor forsigtighed ved dit besøg.

Rundvisninger og andre arrangementer, hvor der samles mange mennesker, finder kun sted i det omfang det kan foregå indenfor de regler sundhedsmyndighederne tillader det. Det betyder at for eksempel fodringer ofte vil være aflyst. Vi gennemfører rundvisninger for mindre grupper i det omfang det er muligt. Disse er dog ikke programsat.

Uanset hvad, opfordrer vi jer alle til:

· At vise hensyn og holde afstand

· Så vidt muligt at holde til højre

· At hoste og nyse i ærmet

· At I vasker hænder hyppigt

Vi ønsker dig en god dag på Fjord&Bælt.

Læs mere om sundhedsmyndighedernes anvisninger