Beat & Brøl Børnekoncert

søndag d. 10. juli 2022 - kl.10:00 - 11:00
Tag børnene med til en underholdende og skøn børnekoncert med dukkerne Beat og BrøL Beat & BrøL er en forestilling, der tager de yngste med rundt i dyrenes verden for at undersøge dyrenes egne lyde. Er der musik i løvens brøl, er der rytme i frøens kvækken, og kan en elefants snabel sammenlignes med en trompet?

Tag børnene med til en underholdende og skøn børnekoncert med dukkerne Beat og BrøL

 

Beat & BrøL er en musikforestilling, hvor de to dukker, pigen Beat og drengen BrøL, undersøger forskellige dyr. Begge dukker er med på scenen, og historien begynder ved søens bred langt ude i skoven. Pigen Beat elsker beats og rytmer og har meget fokus på dette. Er der rytme i dyrets lyd, og er dyrene søde, smukke eller kloge. Drengen BrøL er mere interesseret i dyrets, helst høje, lyde. Om dyret er farligt, sejt og smart. Sammen tager de fra dyr til dyr, fra historie til historie og oplever en masse.

 

Beat & BrøL er en forestilling, der tager de yngste med rundt i dyrenes verden for at undersøge dyrenes egne lyde. Er der musik i løvens brøl, er der rytme i frøens kvækken, og kan en elefants snabel sammenlignes med en trompet?

 

Musikken er egne-producerede sange, der handler om dyr. Deres kendetegn og deres lyde udforskes, prøves af og er alle tilført fakta og naturligvis også en god portion fantasi og fiktion.

 

Showet slutter af med, at de børn, der har lyst, kan komme op på scenen og hilse på de to dukker.

 

Koncerten er gratis, når entréen er betalt. Gratis for alle årskortholdere.