Hvalerne kommer – eller gør de?

Mød hvaleksperten Carl Kinze og Kirstin Anderson Hansen, som står i spidsen for trænings- og forskningsafdelingen på Fjord&Bælt. Få svar på, hvilke hvaler vi kan forvente at se i fremtiden, hvordan vi som mennesker bedst oplever de store havpattedyr - og hvad de gør ved den biologiske mangfoldighed i vores farvande. OBS: arrangementet foregår på Naturama i Svendborg

Du har garanteret hørt om Delle. Delfinen, som boltrer sig i svendborgsunds bølger og har taget hele Sydfyn med storm.

I disse år får vi besøg af flere og flere havpattedyr, som især kommer fra sydligere himmelstrøg. Spækhuggere, øresvin og andre delfiner og selv store bardehvaler som finhvalen svømmer oftere og oftere gennem vores farvande og nogle vælger endda at blive hos os. Men ikke alle med lige så stor succes som Delle i Svendborg.

Mød hvaleksperten Carl Kinze og Kirstin Anderson Hansen, som står i spidsen for trænings- og forskningsafdelingen på Fjord&Bælt. Få svar på, hvilke hvaler vi kan forvente at se i fremtiden, hvordan vi som mennesker bedst oplever de store havpattedyr – og hvad de gør ved den biologiske mangfoldighed i vores farvande.

Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål og debattere med hvaleksperterne.

Arrangementet er et samarbejde mellem Naturama og Café Stiften. (Fyens Stiftstidende / Fyns Amtsavis).
Det foregår på Naturama, Dronningemaen 30, 5700 Svendborg.

Prisen er 100 kroner og 40 kroner hvis du har årskort eller hvis du er abonnent på Fyens Stiftstidende eller Fyns Amtsavis.

Er du abonnent på FAA eller Fyens Amtsavis – køb din billet her (40 kroner).

Er du årskortholder til Naturama og Fjord&Bælt – køb din billet her (40 kroner).

Alm. billet – køb din billet her (100 kroner).