Julekrea-event med Flowerfolk

lørdag d. 27. november 2021 - kl.10:00 - 12:30
Fjord&Bælt og Vibeke Schultz fra Flowerfolk inviterer til en jule-krea-event, med alt hvad du behøver af materialer til din adventskrans og kalenderdekoration.

Nedtællingen begynder snart – kalenderlyset tændes om ganske få dage

Fjord&Bælt og Vibeke Schultz inviterer til en jule-krea-event, med alt hvad du behøver af materialer til din adventskrans og kalenderdekoration. Medbring blot dit eget kalenderlys. Så sørger blomstereksperten for blomster, kogler, tang, adventslys og meget andet, som vil gøre din juledekoration til noget helt specielt – og helt specielt smukt!

🎄🎅🏼
Vidste du, at Fyn har verdensrekord i CO2 lagring?
Her i Kerteminde har vi nemlig havets skove lige under os! Vi har samlet lidt af det, så du kan se, hvor fantastisk det er at opleve hvordan havets flora bliver til skønne materialer, der pryder din juledekoration. Alt imens fortæller vi historien om hvordan Fyn har verdensrekord i CO2-lagring.

🕯
Når pilleriet bliver for kedeligt for børnene, står vores naturformidlere klar med materialerne til den store juleguirlande-blæksprutte. Her er det børnene der laver spruttens lange arme, som skaber julestemningen på Fjord&Bælt

🐙
Samlet pris for én voksen og ét barn: 280,00 kr. Med i prisen er entréen til Fjord&Bælt, alle materialerne til dekorationerne (undtagen dit eget kalenderlys😊) og guirlandestrimler til børnene. Kommer du alene som voksen betaler du 230,00 kr. Husk, at du naturligvis skal have dine flotte juledekorationer med hjem! Betaling sker til Vibeke på mobile Pay: 2890 1024. Skriv dit navn i kommentarfeltet.

😽

Du tilmelder dig direkte til Vibeke (SMS på telefon 2890 1024). Skriv hvor mange I kommer og indbetal beløbet som anvist.