Rudolf Mathis på Fjord&Bælt – gourmetaften i udstillingen

tirsdag d. 4. oktober 2022 - kl.18:00 - 22:00
Vi gentager succesen fra 2021 sammen med Rudolf Mathis! Fjord&Bælt omdannes for en kort stund til eksklusiv gourmet restaurant, når marinecentret og Restaurant Rudolf Mathis går sammen om at skabe en uforglemmelig gastronomisk oplevelse. Den berømte fiskerestaurant i Kerteminde flytter ind blandt dyrene på Fjord&Bælt den 4. oktober 2022.

Her vil gæsterne kunne opleve en helt unik og velsmagende aften, med rundvisning på Fjord&Bælt, kanapeer og bobler i undervands-tunellen, hviddækkede borde midt i udstillingen, og en helt særlig 4-retter’s menu med fokus på at fortælle om og særligt smage på, pighvarren. Pighvarren er nemlig blandt vores aller lækreste spisefisk. Middagen er skabt af Rudolf Mathis til lejligheden og bliver akkompagneret med gode vinde udvalgt til menuen.

Puk Lyskjær, ejer og køkkenchef på Rudolf Mathis siger: ”Jeg synes det er et spændende projekt med pighvarre opdræt på Fjord&Bælt igen i år og især glæder jeg mig over muligheden for at få flere pighvarre derude i Storebælt. Og det bliver rigtig spændende at møde gæsterne på Fjord&Bælt igen til en middag i nogle helt specielle omgivelser!”

Mette Thybo siger: ”Det bliver den rene luksus at komme på Fjord&Bælt i de 2 dage, der er afsat til middagene. Med pragtfuld mad og vin suppleret af formidlernes gode historier om pighvarren og dens liv i havet. Vi glæder os vildt til det her”.

Prisen er 1250 kroner per kuvert inklusive vinmenu.

Køb din billet her