Unik, magisk, fascinerende

Sjov, lærerig og spændende skoletur med Fjord&Bælt

Fjord&Bælts skoletjeneste

Skoletjenesten er et aktivt formidlingscenter, hvor vores biologer og naturvejledere tilbyder en bred vifte af medrivende undervisning, både på Fjord&Bælt og ude i naturen. Undervisningen er en blanding af aktiviteter, praktiske øvelser og demonstrationer.

Vi har sammensat et bredt udbud af undervisningsemner, der er forankret i formidlernes fortællinger og elevernes egne aktiviteter. Samtlige undervisningsemner tilrettelægges efter klassetrin og niveau, så skoletjenesten giver oplevelser og indsigt til alle fra børnehave til gymnasium. Undervisningsforløbene er inddelt på følgende klassetrin:

Daginstitutioner, 0. - 3. klasse, 4. - 6. klasse, 7. - 10. klasse, Ungdomsuddannelse

Skoletjenesten tilbyder desuden en række arrangementer rettet mod specialklasser, lærere, studerende og private.

 

Fjord&Bælt ligger i hjertet af fiskerbyen Kerteminde, midt mellem hav og fjord.

Det giver fantastiske muligheder for at give en nærværende formidling af livet i havet, når skoletjenestens medarbejdere bringer dig helt tæt på havets dyr og planter i vores skolestue, i udstillingerne, ved akvarierne, i undervandstunnelen eller ude i det omgivende fjord- og bæltmiljø.

For jer som ikke har mulighed for at besøge Fjord&Bælt tilbyder vi også mobil formidling. Vores formidlingstrailer rejser gerne ud med bassiner hvor vi medbringer krabber og fisk direkte ud til jer.