Jobopslag

Vil du være vores nye kollega?

Ledige stillinger vil blive slået op herunder...:)

Naturguide til Fjord&Bælt

Er du Fjord&Bælt’s nye naturguide?
Er du interesseret i havet, har du flair for formidling og vil du gerne inspirere unge som gamle, så giver Fjord&Bælt dig her muligheden for et spændende job.

På Fjord&Bælt søger vi en ny timelønnet studentermedhjælper til formidlingsopgaver på centeret og til arrangementer ude af huset.

Arbejdet foregår primært på centeret i weekender og ferieperioder. Der vil også være vagter på enkelte hverdage til særarrangementer, undervisning eller ud-af-huset opgaver (derfor er kørekort vigtigt).
Det daglige arbejde på centeret består primært af formidling til centrets gæster. Blandt andet omkring vores rørebassiner, hvor vi viser de levende dyr frem til gæsterne og under træningen, hvor vi fortæller om, hvordan trænerne arbejder med havpattedyrene. Andre opgaver er for eksempel dissektioner af havdyr og præsentationer indenfor de temaer der til tider er på centeret.

Vi forventer at du:
Er biologistuderende eller lærerstuderende
Ikke er bange for at håndtere levende havdyr
Kan arbejde i weekender og ferieperioder – særligt i perioden uge 26-34
Kan tale for et stort publikum – også gerne på engelsk og tysk.

Vi tilbyder:
Et varieret studiejob med en spændende hverdag
Indflydelse på egne arbejdstider
En plads på et team af engagerede naturguider og formidlere
Mulighed for supplerende timer i Fjord&Bælt’s butik og billetsalg

Yderligere information kan fås ved henvendelse til biolog og formidler Ditte Bølle Jespersen på tlf. 4048 9001 eller mail: ditte@fjordbaelt.dk.

Ansøgningen sendes elektronisk til ditte@fjord-baelt.dk senest d. 10. april 2023 kl. 12. Der vil blive afholdt samtaler i uge 16.

Fjord&Bælt i Kerteminde er et kombineret akvarium, forsknings- og formidlingscenter, hvor udstillinger og formidling handler om livet i de lokale havområder og den forskning der foregår omkring Fjord&Bælts marsvin og sæler.
Fjord&Bælt besøges årligt af ca. 55.000 gæster, hvoraf ca. 10.000 er børn og unge, der skal have undervisning.

 

Download stillingsopslaget her