Konferencer og selskaber

Står du og mangler et spændende sted til dit næste event?

Fjord&Bælt tilbyder medrivende og utraditionelle oplevelser og rammer for dit event.

 

Konferencer, selskaber, møder

Står du og mangler et spændende sted til din næste event?

Uanset om det er en konference, en middag, en reception, en firmafest eller et privat arrangement, tilbyder Fjord&Bælt spændende og utraditionelle oplevelser og rammer for dit event.

Ring og hør nærmere om mulighederne, og vi hjælper dig gerne med at skræddersy dit arrangement – også gerne med oplevelser ud-af-huset som f.eks. sejlture eller bådsafari.

Nyd din middag med skøn udsigt fra vores lokale på 1. sal på Fjord&Bælt, hvor du har kig til vores marsvin og sæler i bassinerne samt kig til det skønne havneområde i Kerteminde. Vi samarbejder med nogle af de bedste restauranter i Kerteminde og omegn.

 

I forbindelse med dit arrangement tilbyder vi også mulighed for særlige aktiviteter f.eks. sjove dissektioner, rundvisninger, shows, hands-on forløb, faglige foredrag eller formidlingsevents med brug af teatervirkemidler. Det kan f.eks. også være særlige aftenforløb på Fjord&Bælt hvor du kommer helt tæt på dyrene med fodringer og særlige formidlingsforløb med sæler og marsvin. Mulighederne er mange, hvad enten det er arrangementer med middag eller blot brug af vores attraktioner som en ”ice-breaker” i dit arrangement.

Fjord&Bælt tilbyder også, at du kan leje en af vores dygtige formidlere til at komme på besøg hos jer, til jeres event – firmafest eller privat – måske ønsker du at blive viet på Fjord&Bælt med byens bedste udsigt. Vi har altid mange spændende foredrag og formidlingsoplevelser at byde på.

Fjord&Bælt har kapacitet til ca. 30 spisende gæster ad gangen.

Flere lokaler/områder kan inddrages, og der kan derfor være mulighed for at kunne dække op til flere gæster end ovennævnte.

Hvis du ønsker at høre nærmere, så kontakt bookingen for information og pris.

Kontakt Anne Löffler på annel@naturama.dk eller +45 2488 6235 og hør nærmere.

 

 

Udtalelse:

 

”Vi havde fornøjelsen af at bruge Naturamas fantastiske rammer til en reception for Focus Advokaters Svendborg kontor. Receptionen foregik i ”Dybet” med mulighed for, at vores gæster frit kunne gå rundt i husets udstilling. En rigtig god oplevelse, hvor alle vores ideer og forespørgsler blev imødekommet. Vi kommer tilbage til Naturama igen.”
Focus Advokater P/S (erhvervspartner for Naturama - Fjord & Bælt)

Forespørg på arrangement

  • Please enter a number less than or equal to 140.