Levende dyr, fodringer, hands on og vilde udstillinger

Oplevelser for livet

Aktivitet / Aktivitet i naturen 4. januar - 23. april 2023

Fuglekursus

Et fantastisk 3-dages kursus i fuglenes verden. Hvilke fugle har vi herhjemme? Hvordan lyder de og hvorfor synger de? Vi er både i naturen og "hjemme" på Naturama. Og du får tilmed et årskort til Naturama med i købet.

Vælg blandt alle oplevelser her:

Nyeste Populære

Aktivitet 4. januar - 23. april 2023

Fuglekursus
Et fantastisk 3-dages kursus i fuglenes verden. Hvilke fugle har vi herhjemme? Hvordan lyder de og hvorfor synger de? Vi er både i naturen og "hjemme" på Naturama. Og du får tilmed et årskort til Naturama med i købet.

Vinterferiesøndag d. 19. februar 2023 - kl.10:00 - 14:00

Fastelavn – Tøndeslagning, Kostumekåring og ansigtsmaling:)
Kom og vær med til fastelavn på Fjord&Bælt. Find dit bedste kostume frem og højt humør! Slå havkatten af tønden og vær med til kåring af dagens bedste kostume og få en vildt flot ansigtsmaling(50 kr.) måske som dit yndlingsdyr....:)

Vinterferie11-19. februar 2023

Mød dyrene i rørebassinet i vinterferien
Mød dyrene i rørebassinet. Hvor mange ben har en krabbe? Hvad spiser søstjerner? Der er risiko for våde ærmer, men til gengæld er der massevis af spændende fortællinger lige under overfladen. Se mere nedenfor.

Vinterferie 7-19. februar 2023

QUIZ om havdyrene
Quiz om de fascinerende havdyr - hvad ved du fx om krabber...nap nap;)

Vinterferie 7-19. februar 2023

Dissektion af muslinger
Vær med når Naturguiden dissekerer en musling og se hvordan den ser ud under skallen...og prøv også selv at dissekere det skallede dyr;)

Vinterferie 7-19. februar 2023

Biologens overraskelser i vinterferien
Hør om det fantastiske liv i og rundt omkring i akvarierne. Måske er der fisk der skal fodres netop i dag, mens I kigger på.

Aktivitet

Kom ind i maskinrummet på Fjord&Bælt
Vær med til at klargøre foderet til dyrene og tilrettelæggelse af træningen. Du får et helt unikt indblik i hvordan forskningen foregår.

Aktivitet

Træning/forskning med sæler og marsvin
Se med når dyrene gennemgår den daglige træning. Vi starter med sælerne, som gennemgår forskellige former for øvelser afhængigt af de forskningsprojekter som er relevante på dagen. Derefter går turen til marsvinene i det andet bassin. Ofte vil der i denne morgentræning være forskere, sammen med trænerne, som arbejder med dyrene. Det kan blive lidt mere teknisk. Og derfor vil der ofte ikke være præsentationer. Men vores gæster kan stille spørgsmål umiddelbart efter forsknings-sessionen.

Aktivitet

Pighvarren – Havbundens hersker
Pighvarren - havbundens hersker og bugtens redning. Hør om vores pighvar-projekt og se de små pighvarre blive fodret.

Permanent udstilling13. juni 2022 - 26. juni 2023

Fjord&Bælt udvider
Stor bevilling sikrer kæmpe udvidelse af Fjord&Bælt

Aktivitet

Hvalfortællinger
Hvilke hvaler besøger de Danske farvande? Hvor stor er en finhval egentlig? Og hvad sker der når hvaler strander? Få stillet din nysgerrighed omkring hvalernes mystiske verden.

Aktivitet22. marts 2022

Hav-platformen på Fjord&Bælt
Vores Havshelter er i øjeblikket under reparation. Bølgerne og den stærke strøm i havnen har beskadiget noget af fortøjningen. Vi håber at være klar igen inden længe, så platformen igen kan bruges til sjove og lærerige aktiviteter.