Book jeres skoletur allerede i dag

Book et færdigpakket, sjovt og lærerigt undervisningsforløb.

Eller få skræddersyet dit helt eget forløb,

der tilpasses netop dine ønsker.

Sjove, spændende og lærerige undervisningsforløb

Du kan vælge blandt et bredt udvalg af medrivende undervisnings-emner, både på Fjord&Bælt, på din skole og ude i naturen. Undervisningen er en blanding af aktiviteter, praktiske øvelser og demonstrationer sammensat af vores dygtige biologer og naturvejledere.

Vi har sammensat en bred vifte af undervisningsemner, der er forankret i formidlernes fortællinger og elevernes egne aktiviteter.

Få skræddersyet dit helt eget forløb, tilrettelagt efter netop din klasses niveau og alder.

Undervisningsemner

Praktisk information

Institutioner

Institutioner omfatter børnehaver og specialbørnehaver, dagplejere, fritidshjem, SFO, plejehjem og bofællesskab for handicappede.

For børnehaver, specialbørnehaver, dagplejere, fritidshjem og SFO gælder, at 1 voksen har gratis adgang ifølge med børn fra institutionen. Øvrige voksne betaler 110 kr. i entré i hele sæsonen.
Børn (0-3 år): Gratis

For plejehjem og bofællesskab for handicappede er prisen 110/140 kr. pr. voksen, afhængig af sæson.

Priser

Elever 40 kr. Lærere ifølge med en klasse 40 kr. Øvrige voksne betaler 110 kr. i entré. Med skoleelever menes: Børnehaveklasse, dagskole, efterskole, folkeskole, fri- og privatskole, gymnasium, HF, handelsskole, kostskole, produktionsskole, teknisk skole og VUC.

Find vej

Fjord&Bælt ligger ved indsejlingen til Kerteminde Fjord. Ad motorvejen er der 30 minutters kørsel fra Odense. Fra Storebæltsbroen tager det 30 minutter. Busstation ligger 3 minutters gang fra Fjord&Bælt.

Forløb

Undervisning i huset kan foregå ml. 10.00-16.00 og 10.00-17.00 i højsæsonen. Undervisning ude af huset kan foregå fra kl. 08.00-15.00 på hverdage.

Frirejser med DSB

Som skole kan I få rejsen til Fjord&Bælt helt gratis, hvis I bestiller hos DSB i god tid.

Læs mere på https://www.dsb.dk/find-produkter-og-services/dsb-skolerejser/

Handicapforhold

Fjord&Bælt er indrettet, så besøgende i kørestol kan komme rundt. Kørestole udlånes gratis. Handicaptoilettet er placeret på 1. sal, som der er adgang til med elevator. Der er adgang til akvariekælder og undervands-tunnel med elevator.

Send forespørgsel

  • Please enter a number greater than or equal to 1.

Kontakt Kristian Mandrup Poulsen som vil hjælpe jer med at arrangere skoleturen.

Ring på: 24 88 62 06