FORSKNINGEN PÅ FJORD&BÆLT

onsdag 31. august 2022 - kl. 19:00 - kl. 21:00
Er du nysgerrig på hvad det er for forskning, der bliver lavet på Fjord&Bælt? Hvilken forskning laves der for eksempel på marsvinene? Hvad med sælerne? Eller andre dyr? Kom på Fjord&Bælt en skøn onsdag aften og få et fantastisk spændende foredrag med vores forskningsleder Kirstin A. Hansen.

Kirstin vil fortælle om den forskning vi laver på Fjord&Bælt, som vi blandt andet netop har vundet en eftertragtet 1. pris på – nemlig 1. prisen ved IMATA for arbejdet med havpattedyr på vores center her i Kerteminde. Kirstin udtaler netop om forskningen på Fjord&Bælt og 1. prisen at: ”Vi kan ikke være bekendt ikke at lave forskning. For forskningen i dag er afgørende for dyrene i naturen, som er hårdt presset af os mennesker. Faktisk er der ingen dyr i dag, som ikke er presset i deres naturlige levesteder. Så alt vores arbejde handler om at bevare dyrene og naturen. Derfor er jeg både glad og stolt over at vi har modtaget denne anerkendelse som betyder så meget indenfor vores branche”.

Vi glæder os meget til at byde jer indenfor og fortælle om det vigtige stykke arbejde, der bliver lavet her i Kerteminde!

En uddybende, lærerig, inspirerende og fængende aften, med foredrag i verdensklasse.

Vi vil sørge for, at der er lidt sødt til ganen og lidt at slukke tørsten med under foredraget.

Pris: 50 kr.

Køb billet til foredraget