Hold 1

Jonas Jensen, Jonas Jensen Blomsterdesign, Aalborg 

Han er en af Danmarks dygtigste florister og konkurrencebindere. Har vundet utallige Nordjyske mesterskaber, fik sølv ved EM for unge og været på podiet ved flere internationale mesterskaber i udlandet. Jonas har deltaget i DM flere gange med en bronzemedalje som hidtil bedste resultat. Er regerende Nordisk Mester for landshold. Kendt fra ’Blomster til Stjernerne’ på TV3. Repræsenterer Nordjylland ved DM 2022 i Odense til august. Indehaver af Jonas Jensen Blomsterdesign i Aalborg. Uddannet fagdommer.

Kristine Lyngsaa Gudiksen, KL Art Design, Ejby

En af de mest erfarne konkurrencebindere. Kristine har vundet Danmarksmesterskabet i Blomsterkunst i 2014 og 2018 og har repræsenteret Danmark ved VM i både 2015 (Berlin) og i 2019 (Philadelphia). Kristine er også regerende Nordisk Mester for landshold. Indehaver af KL Art Blomster & Design I Ejby på Fyn. Uddannet fagdommer.

Hold 2

Trine Norby, Årstidens Blomster, Helsinge

En top-florist og konkurrencebinder med flere Nordsjællandske mesterskaber på sit CV. Har deltaget i DM flere gange og er kendt for sin deltagelse i ’Blomster til Stjernerne’ på TV3. Trine brænder for håndværket og er uddannet fagdommer. Er indehaver af ’Årstidens Blomster’ i Helsinge.

 

Simone Nicoline Christensen, Årstidens Blomster, Helsinge

Hun er en af blomsterbranchens dygtigste elever og har netop vundet DM i Skills 2022. Simone kvalificerede sig dermed til DM  2022 i Odense til august, hvor hun stiller op i Junior-rækken. Er i lære hos ’Årstidens Blomster’ i Helsinge.

Hold 3

Alberte Hammer, Florist Alberte Hammer, Aarhus 

Trods sin unge alder er Alberte allerede et kendt navn i blomsterverdenen med sin helt egen personlige stil. Hun åbnede butik i Aarhus i februar i år, er Aarhusmester fra 2020 og fik en flot 2. plads ved DM i Skills 2022. Deltager i DM 2022 i Odense til august.

 

Dean Bang Thy, florist

En meget dygtig florist og tidligere indehaver af den kendte ’Bang&Thy’ i Aarhus. Dean inspirerer gennem demonstrationer og workshops florister over hele landet. Er i dag ansat hos Proflora - en af landets største blomstergrossister.

Hold 4

Irene Hunderup Nielsen, florist

Håndværk og faglighed er nøgleord for Irene. Den dygtige florist og konkurrencebinder har deltaget i DM i 2018, og så er hun forfatter til flere populære bøger om blomster og binderi. I 2021 satte det internationale magasin Blooms fokus på hendes floristik med en større reportage.

 

Marianne Møller, florist, Beder Gartnerskole

Med mange års erfaring som florist og nu faglærer på Jordbrugets UddannelsesCenter Århusi Beder kender Marianne alle sider af faget. Hun er desuden en erfaren konkurrencebinder.

Hold 5

Dan Xavier, Fuldt Flor, Skanderborg

Med flere topplaceringer i både nationale og internationale mesterskaber er Dan en erfaren konkurrencebinder. Han er også medlem af den internationale floristgruppe ’Floral Fundamentals’, der har givet flere opgaver i udlandet. Han er kvalificeret til det kommende Danmarksmesterskab i Blomsterkunst i Odense til august, er snart uddannet fagdommer og desuden faglærer på Handelsfagskolen i Skåde.

 

Stinne Rise Sønderskov, FloRise Design, Randers

Konkurrencebinderi i alle former er Stinnes passion. Hun er tidligere mester i Nordjylland, har deltaget i DM, i Land Art-konkurrencer og brænder for håndværket.

Hold 6

Katharina Albrechtsen, Vesterport Blomster, Vejle

I øjeblikket holder Katharina titlen som regerende Danmarksmester og skal forsvare værdigheden ved det kommende Danmarksmesterskab i Blomsterkunst i Odense til august. Hun er EM-deltager og fik i 2019 den ære at lægge navn til den smukke snitrose ’Bella Katharina’.

 

Bjarne Aarhus, B&Flowers, Aarhus

Her er en erfaren konkurrencebinder fra øverste lag. Som assistent for flere danmarksmestre gennem de senere år, har han fortjent fået tilnavnet ’Guldmageren’. Bjarne regnes også for en af landets bedste plantedesignere, han er uddannet fagdommer og er efterspurgt til demonstrationer og workshops i branchen.

Hold 7

Camilla Christjansen, Lille Frøken Flora Moderne Blomsterdesign, Middelfart

Hun er en trendsættende florist og en af de i øjeblikket mest portrætterede danske blomsterdekoratører. Store bryllupper og events kombineret med en nyskabende stil har givet succes. Er tidligere Københavnsmester, DM-deltager og en erfaren konkurrencebinder.

 

Laura Høiberg Nielsen, Lille Frøken Flora Moderne Blomsterdesign, Middelfart

En af blomsterbranchens store talenter. Laura har deltaget i Skills-mesterskabet, er tidligere Fynsmester samt DM-deltager og kommer med solid erfaring som konkurrencebinder.