Book dit næste selskab eller firma-event på Naturama

Står du og mangler et spændende sted til dit næste arrangement?

Uanset om det er en konference, en middag, en reception, en firmafest eller et privat arrangement, tilbyder Naturama spændende og utraditionelle oplevelser og rammer for dit event.

Book dit event her

Spis middag i stemningsfyldt atmosfære blandt dyrene på Naturama eller nyd din middag med skøn udsigt fra vores lokale på 1. sal på Fjord&Bælt, hvor du har udsigt til vores marsvin og sæler i bassinerne samt udsigt til det skønne havneområde i Kerteminde. Vi samarbejder med nogle af de bedste restauranter i Svendborg, Kerteminde og omegn.

I forbindelse med dit arrangement tilbyder vi også mulighed for særlige aktiviteter f.eks. sjove dissektioner, rundvisninger, shows, hands-on forløb, faglige foredrag eller formidlingsevents med brug af teatervirkemidler. Det kan f.eks. også være særlige aftenforløb på Fjord&Bælt hvor du kommer helt tæt på dyrene med fodringer og særlige formidlingsforløb med sæler og marsvin. Mulighederne er mange, hvad enten det er arrangementer med middag eller blot brug af vores attraktioner som en ”ice-breaker” i dit arrangement.

Naturama og Fjord&Bælt tilbyder også at du kan leje en af vores dygtige formidlere til at komme på besøg hos dig, til dit event – firmafest eller privat. Vi har altid mange spændende foredrag og formidlingsoplevelser at byde på.

Naturama har kapacitet til ca. 90 spisende gæster ad gangen, fordelt på vores 3 etager.

Fjord&Bælt har kapacitet til ca. 30 spisende gæster ad gangen.

For begge steder gælder at flere lokaler/områder kan inddrages og der kan derfor være mulighed for at kunne dække op til flere gæster end ovennævnte.

Hvis du ønsker at høre nærmere, så kontakt bookingen for information og pris T: 2488 6206 M: post@fjord-baelt.dk eller Konferencemateriale.pdf

Forespørg på arrangement

  • Please enter a number less than or equal to 140.

Kontakt Kristian Mandrup Poulsen som vil hjælpe jer med at arrangere jeres arrangement.

Ring på: 2488 6296