Bliv Naturpilot på Fjord&Bælt – helt gratis

Er du mellem 14 og 18 år? Elsker du naturen? Så kan du blive Naturpilot!

Som kommende Naturpilot er du med til at dissekere fisk og (måske) finde plastik i fiskenes maver. Du lærer om plastik i naturen og om konsekvenserne af forurening. Måske skal du med på marsvinesafari med undervandsmikrofon og på snorkeltur. Eller du skal med i skoven og lære om skovens betydning for klimaet og meget meget mere.

”Naturpiloter” drives af deres nysgerrighed. Det betyder, at holdet i fællesskab lægger en plan for, hvad vi vil arbejde med, og blive klogere på. Måske er I som hold, nysgerrige på klima og energi, og så kan det være vi skal arbejde med emner som vedvarende energi, biogas eller solceller. Måske er I mere optagede af dyr og økosystemer, og så kan det være vi skal kigge nærmere på biodiversitet, biotopundersøgelser og dyrevelfærd. I bestemmer!

Projektet er støttet af Villum Fonden fra en pulje med fællestitlen ”Science i fritiden”. Målet med puljen er at gøre det sjovt og virkelighedsnært for børn og unge at integrere science i deres hverdag og lave science-aktiviteter med venner og familie i fritiden. Derfor tilbydes forløbet gratis for alle.

Forløbet er en gang om ugen, efter skoletid, i 8 uger. Vi starter onsdag den 13. september og slutter onsdag den 8. november (vi “hopper over” i uge 42).

Tilmeld dig til Projektleder Ditte Bølle – ditte@fjordbaelt.dk

Køb billet